Vlaanderen Vrijwilligt

Studiedag Week van de Vrijwilliger 2017

Ontdek meer…

Werk mee aan een up to date vacaturebank

Vrijwilligers willen graag op zoek gaan tussen actuele zoekertjes. Vanaf dit jaar gaan vacatures daarom vanzelf offline:

  • als de einddatum die je ingegeven hebt bij periode, verstreken is.
  • als je geen einddatum ingaf, maar de vacature reeds 6 maand geleden werd aangemaakt.

Je krijgt telkens een e-mail om je vooraf te verwittigen. Deze bevat een link waarmee je – als je ingelogd bent – de vacature weer online kan zetten. Je kan ook zelf inloggen en de data geregeld aanpassen. Of fris je vacatures eens volledig op.

Ontdek meer…

Ben jij al lid?

Ken jij het lidmaatschap bij het Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk al? Als lid van het Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk weeg je mee op het vrijwilligerswerk. Je krijgt ondersteuning in je vrijwilligerswerk. Ontdek de nieuwe ledenvoordelen voor 2017 en word lid.

Vlaams Steunpunt bestaat 40 jaar in 2017

Wist je dat het Vlaams Platform voor Voluntariaat opgericht werd in 1977? We blazen dus 40 kaarsjes uit dit jaar. En dat doen we graag samen met jullie. Want van bij de oprichting was het platform – ondertussen het Vlaams Steunpunt – al een ledenorganisatie die ten dienste staat van organisaties en lokale besturen die met vrijwilligers werken. Dit feestjaar dragen we trots ons kroontje en blikken we af en toe terug maar ook vooruit. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Webshop en digitale koffer voor de Week van de Vrijwilliger zijn open

De Week van de Vrijwilliger loopt van 4 tot 12 maart 2017. Het thema: Vrijwilligers versterken de buurt. Zorg dat je klaarstaat en bestel nu al je promomateriaal tegen democratische prijzen. Postkaartjes, affiches: je vindt alles in de webshop. Plaats nu je bestelling op www.vrijwilligersweek.be

Pssst! Als lid krijg je 10% korting op je bestelling. Word lid en geniet ervan.

Tools vrijwilligerswerk.be: vacatures op je website

Waar kan ik als vrijwilliger aan de slag? Met die vraag zitten heel wat potentiële vrijwilligers. Wil jouw lokaal bestuur of organisatie graag specifieke vacatures van www.vrijwilligerswerk.be op een eenvoudige manier op jullie eigen website tonen? Het Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk heeft nu een webapplicatie waarmee dat eenvoudig kan. Vacatures maar één keer ingeven en geen zware investeringen nodig, zijn maar enkele van je voordelen.

Ontdek meer…

Forfaitaire vrijwilligersvergoedingen stijgen in 2017

In 2017 stijgt de vrijwilligersvergoeding: maximum 33,36 euro per dag én een maximum van 1.334,55 euro per jaar. In 2016 was dit nog maximum 32,71 euro per dag én een maximum van 1308,38 euro per jaar. Gebruik de nieuwe modeldocumenten. Via onze nieuwsbrief blijf je steeds op de hoogte.

Lees alles over vergoedingen

© Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk vzw - Disclaimer - Contact