De Warmste Week zoekt vrijwilligers in jouw gemeente

Je hebt het misschien al gehoord, maar dit jaar kunnen mensen ook vrijwilligen bij een goed doel van De Warmste Week. Zo kunnen ze naast geld ook hun tijd geven, iets wat voor veel vzw’s van een even onschatbare waarde is.

Maak je inwoners mee warm om zich in te schrijven voor een vrijwilligersproject! Je kunt hen doorverwijzen naar de vrijwilligersprojecten in jouw gemeente die je terugvindt op www.dewarmsteweek.be. Zo kunnen ze een vzw helpen en een vrijwilliger van De Warmste Week worden.

Wat houdt dat concreet in?

Mensen die graag eens een goed doel willen helpen door er een halve of hele dag te vrijwilligen tussen 5 en 24 december kunnen op de website (www.dewarmsteweek.be) een kijkje nemen naar de vrijwilligersprojecten. Daar kunnen ze zoeken op interesse, dag of locatie en als ze iets vinden waar ze graag eens bij helpen kunnen ze zich inschrijven. Nadien neemt de vzw contact met hen op om verder af te spreken.

Je kunt je inwoners natuurlijk ook helpen bij die zoektocht naar een geschikte en boeiend vrijwilligersproject! Snuister samen met hen rond op www.dewarmsteweek.be.

Ook je lokale organisaties en verenigingen zullen je dankbaar zijn. Warm aanbevolen!

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief