Proef dit najaar gratis van onze vernieuwde tool om je vrijwilligersplatform uit te bouwen

 

In het voorjaar zagen we een uitbraak van vrijwillige energie. Lokale besturen stonden meteen paraat en zetten een platform op om die energie te kanaliseren. Nu ben je op zoek naar manieren om deze inzet vast te houden. Een structureel geïntegreerd vrijwilligersplatform op je eigen website is daarbij hét instrument. Met onze widgets op tools.vrijwilligerswerk.be bouw je in 1-2-3 een vrijwilligersplatform uit op je eigen website. Zo zet je teksten en vacatures van www.vrijwilligerswerk.be op je eigen website.

We hebben onze tools en www.vrijwilligerswerk.be nu een straffe update gegeven zodat je kunt uitpakken met een aantrekkelijk vrijwilligersplatform dat inspeelt op actualiteit. Hier sommen we de extra mogelijkheden voor jou op.  Het goede nieuws is dat jouw lokaal bestuur nu gratis kan proeven van al die nieuwe mogelijkheden tot op het einde van De Warmste Week op 24 december! Als jullie er nadien mee verder willen gaan, betaal je slechts 250 euro per jaar (voor leden is dat 225 euro).

Interesse? Stuur een mailtje naar jan@vsvw.be of vraag een account aan op tools.vrijwilligerswerk.be.


Vacatures en actualiteit in de kijker

Op www.vrijwilligerswerk.be kunnen we vanaf nu inspelen op actualiteit. Met de nieuwe secundaire navigatie zetten we bepaalde topics in de kijker die relevant zijn voor bezoekers van www.vrijwilligerswerk.be. Zo zetten we momenteel een aparte pagina bekijken met vacatures in kader van De Warmste Week en vacatures die kaderen in de strijd tegen Corona.


Een aantrekkelijk vacature-overzicht op je website

We hebben het vacature overzicht via de widget een visuele opfrisbeurt gegeven. Leuk detail: de widget zal vanaf nu automatisch het webfont overnemen van de website waar deze op geplaatst wordt.

 


Thematische vacatures op je eigen website

Wil je zelf inspelen op actualiteit zoals Corona of De Warmste Week of wil je vacatures van een bepaalde sector of doelgroep apart in de kijker zetten op je website?
We hebben de optie ingebouwd dat de gebruiker meer dan één vacature widget kan aanmaken met bijv. alle vacatures van het eigen lokaal bestuur, vacatures ikv. De Warmste Week, Corona, werken met jongeren, zorgvacatures,… Jullie bepalen zelf of en welke specifieke vacatures jullie wensen te delen op jullie website.
Je kunt vanaf nu onbeperkt nieuwe widgets toevoegen. Op tools.vrijwilligerswerk.be kun je deze overzichtelijk beheren.

 


Deel vacatures via sociale media of in je nieuwsbrief

Om afzonderlijke vacatures die op je website staan onder de aandacht te brengen bij geïnteresseerde inwoners, klik je op ‘Deel deze vacature’. De link die je hiermee genereert kun je met iedereen delen.

 


Je kandidaat stellen via een formulier

Geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu eenvoudig via een invulformulier kandidaat stellen voor vacatures op www.vrijwilligerswerk.be en op je eigen website (via de widget). De contactpersoon van de vacature krijgt hiervan melding in zijn mailbox.

 


Nieuwe invulvelden: beschikbaarheid en aanbod

Aan de hand van invulvelden kun je nu ingeven wat je te bieden hebt als organisatie en ook de verwachte beschikbaarheid van de kandidaat vermelden.

 

Print Friendly, PDF & Email

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief