Publiceer je vacatures in de zorg

Het is weer alle hens aan dek in de ziekenhuizen, woonzorgcentra en andere welzijnsinstellingen. Want de vierde coronagolf komt er alweer aan. Hoe vind je vrijwilligers om tijd te maken voor een babbeltje of om je vast personeel te ondersteunen bij bv. onthaaltaken?

Vacatures voor vrijwilligers in de zorg

Publiceer je vacature op vrijwilligerswerk.be en kies bij de filter ‘sector’ voor ‘Zorg’. Zo komt je vacature automatisch terecht in het overzicht van vacatures in de zorg.

Vacatures voor hulp bij coronamaatregelen

Zoek je vrijwilligers die zich mee inzetten voor de coronamaatregelen zoals het ontsmetten van een ruimte waar kindjes gewogen en gemeten worden? Plaats je vacature dan gratis op vrijwilligerswerk.be en duid bij het onderdeel thema ‘corona’ aan. Zo komt je vacature automatisch terecht in het overzicht van vrijwilligers in de coronacrisis. Veel succes met de zoektocht!

Registreer je organisatie of lokaal bestuur

En hoe plaats je ook alweer vacatures op vrijwilligerswerk.be? Registreer je vzw, organisatie of gemeente. Vervolgens kan je inloggen en een vacature publiceren. Geraak je er niet meteen uit, geef dan gerust een gil. Enneuh … Bedankt aan alle crisisvrijwilligers en reguliere vrijwilligers die nog steeds het beste van zichzelf geven.
Print Friendly, PDF & Email

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief