Wedstrijd van de paashaas

Paashaas

De paashaas komt eraan 🐰
 

De paashaas is bijna in het land! Hij fluisterde ons in dat hij heel benieuwd is naar de vrijwilligers van jouw organisatie. Daarom heeft hij een wedstrijd bedacht!

Wat moet je doen?

Zet een van je vrijwilligers in de kijker bij een vacature van jouw organisatie op www.vrijwilligerswerk.be. Voeg een mooie portretfoto van die vrijwilliger toe en vul de 3 korte vraagjes in. 

Hoe doe je dat, een vrijwilliger in de kijker zetten?

Onderaan de vacature die je aanmaakt of bewerkt in Assist, vind je de rubriek ‘Vrijwilliger in de kijker’. Vul die rubriek in door een toffe portretfoto van je vrijwilliger toe te voegen en de antwoordvelden in te vullen. Vergeet niet om eerst toestemming te vragen aan de vrijwilliger!

De vrijwilliger die je toevoegt komt bij je vacature te staan op vrijwilligerswerk.be. De mooiste foto’s en verhalen krijgen misschien wel een plekje op de voorpagina van de website! 

En de paashaas?

De paashaas zal op 8 april zijn blik werpen op alle vrijwilligers die in de kijker staan op de vacaturewebsite. Hij zal daaruit een selectie maken, en de winnaars mogen van hem een cadeautje verwachten voor de hele vrijwilligersploeg!

Criteria om kans te maken om in de winnende selectie van de paashaas terecht te komen:

  • Upload een mooie, heldere, scherpe portretfoto van je vrijwilliger

  • Laat je vrijwilliger de drie interviewvraagjes op een interessante, pakkende manier invullen en formuleer een leuke quote

  • De paashaas houdt van diversiteit en diverse vrijwilligers, dus daar zal hij zeker extra op letten

  • Zet je vrijwilliger in de kijker vóór 8 april

 

P.S.: Je kan het hele jaar door vrijwilligers in de kijker zetten, maar als je het doet voor 8 april maak je kans op de prijs van de paashaas!

Print Friendly, PDF & Email

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief