Werkinars over digitaal kanaliseren van vrijwillige energie

Er stroomt heel wat Vrijwillige Energie door de buurten, wijken, steden en gemeenten. Om die te kanaliseren  wordt vaak ingezet op digitale instrumenten. Het geeft echter vaak de indruk dat het dan allemaal wel vanzelf loopt en dat alles automatisch te matchen en te leiden is, maar is dat zo?

Prof. Lucas Meijs van de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit Rotterdam, dé professor Vrijwilligerswerk van de Lage (en andere) Landen deelt graag zijn inzichten, wil met jullie in dialoog gaan en dat tijdens twee op elkaar aansluitende werkinars: werksessies waarin dialoog en jullie vragen centraal staan.

 

Het eerste werkinar organiseren we op woensdag 24 juni 2020 van 14u tot 16u.

Topic: Digitaal bemiddelen, een opkomende trend, maar wat maakt het zo ingewikkeld?

 

Het tweede werkinar organiseren  we op dinsdag 30 juni 2020 van 15u tot 17u.

Topic: Wat is of kan jouw rol zijn als beheerder van zo’n digitaal platform?

 

De werksessies staan  open voor een beperkt aantal deelnemers. De deelnemers zijn experten vrijwilligerswerk binnen hun lokaal bestuur, en volgen bij voorkeur beide sessies.

 

Vermits we slechts een beperkt aantal deelnemers kunnen toelaten, wordt met een inschrijvings- en selectieprocedure gewerkt. Door dit formulier in te vullen kan je je inschrijven. Je verneemt ten laatste op 17 juni of je kan deelnemen.

 

Op basis van de inhoud, wordt achteraf een publicatie gemaakt in samenwerking met de Erasmus Universiteit Rotterdam en het Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk vzw.

Print Friendly, PDF & Email

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief