Meld je aan voor Wéldoeners

Weldoeners radio 2

Geen woorden, maar Wéldoeners. Vanaf dinsdag 15 februari lanceert Radio 2 i.s.m. Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk vzw live on air de Wéldoeners-campagne. Al heel wat organisaties hebben hun vacatures aangemeld op wéldoeners.be. Vervolgens kunnen wéldoeners tijdens de Week van de Vrijwilliger even proeven van vrijwilligerswerk bij een organisatie naar keuze. 

Blijf je graag op de hoogte? Vul hier je e-mailadres in en krijg als eerste een seintje wanneer de vacatures verschijnen.

Publiceer een oproep met deze voorbeeldtekst

Week van de Vrijwilliger: 26 februari t.e.m. 6 maart 2022

Als lokaal bestuur of organisatie kan je deze oproep natuurlijk ook mee verspreiden. Geen inspiratie voor een tekstje in je gemeentemagazine of nieuwsbrief? Copy-pasten is toegelaten:

Oproep: Word Wéldoener met Radio 2

Radio 2 en het Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk slaan de handen in mekaar om het vrijwilligerswerk in Vlaanderen te boosteren. Word jij 1 van de duizend Wéldoeners die tijdens de Week van de Vrijwilliger (26 februari – 6 maart 2022) proeven van vrijwilligerswerk? Stroop alvast je mouwen op voor een initiatie van twee uur bij een organisatie naar keuze. Reken op een gratis vrijwilligersverzekering én mogelijkheden tot eeuwige faam op Radio 2. Meld je vanaf 15 februari 2022 aan op www.weldoener.be

Download het campagnebeeld

Natuurlijk heb je ook een beeld nodig bij je oproep. Download hieronder het campagnelogo:

Print Friendly, PDF & Email

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief