Toolbox Vrijwilligerswerk op je website

Gratis

Steeds meer organisaties beschikken vandaag de dag al over een eigen website, maar staat daar wel iets op op vrijwilligerswerk in je organisatie? Dit kan immers een belangrijk hulpmiddel zijn om meer en betere vrijwilligers te vinden. In deze toolbox vind je tal van tips en voorbeelden om mee aan de slag te gaan! UPDATE mei 2019

Categorieën: ,

Beschrijving

UPDATE mei 2019 – Als vrijwilligersorganisatie heb je nooit genoeg vrijwilligers, lijkt het wel. De zoektocht naar vrijwilligers is een structureel gebeuren: je zet best geen wervingsactie op poten als het al vijf voor twaalf is. Een belangrijk onderdeel van je werving zijn je eigen mediakanalen. Steeds meer organisaties beschikken vandaag de dag al over een eigen website, maar staat daar wel iets op op vrijwilligerswerk in je organisatie? Dit kan immers een belangrijk hulpmiddel zijn om meer en betere vrijwilligers te vinden.

Wat zet je nu best op je website over vrijwilligerswerk? Als Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk helpen we je hierbij graag een handje met deze digitale toolbox. Met de tips en voorbeelden kan je nadenken over de mogelijkheden en snel aan de slag. We proberen alles zo beknopt mogelijk mee te geven, zodat je meteen kan uitproberen. Werk je voor een stad, gemeente of OCMW? Bekijk dan de toolbox ‘Digitaal Vrijwilligersloket’.

 

© Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk vzw - Disclaimer - Privacyverklaring & Cookie-policy - Contact