Open aanbod VSVw

Aankomende vormingen

Schrijf je gerust in op één of meerdere vormingen, focusgroepen, webinars, inspiratiemomenten, studiedagen …

Annuleren kan tot twee weken voor de datum van het vormingsmoment. Er wordt wel een administratiekost van 25 euro aangerekend bij annulatie.

Gebeurt de annulatie in de 2 weken voor de activiteit (webinar, vorming, studiedag, infosessie,…) wordt de volledige prijs aangerekend.

De vermelde prijzen gelden enkel voor organisaties die vallen onder toepassing van de vrijwilligerswet. Voor andere categorieën wordt een andere prijs gehanteerd.

 
 
Workshop – Vrijwilligers werven

Het is zover! Onze meest aangevraagde workshop is weer van de partij: “Vrijwilligers werven“!
Tijdens deze boeiende voormiddag leer je alles om je vrijwilligerswerving te versterken met concrete tips en verrassende inzichten.

Praktische info:

  • Wanneer: maandag 16 september
  • Waar: In de grote zaal van de Peperfabriek (Breughelstraat 31-33, 2018 Antwerpen)
Driedaagse opleiding – Vrijwilligers succesvol begeleiden

Tijdens deze driedaagse opleiding word je ondergedompeld in de wereld van het vrijwilligerswerk. We gaan samen aan de slag rond verschillende topics, waarbij concrete tips en tricks afgewisseld worden met inspiratie uit goede praktijken.

Praktische info:

  • Wanneer: Maandag 14 oktober, maandag 4 november en maandag 25 november
  • Waar: Peperfabriek (Breughelstraat 31-33, 2018 Antwerpen)

  Webinar – “Spontane vrijwilligers werven en inschakelen in crisistijden” 🧑‍💻

   

In het webinar “Spontane vrijwilligers werven en inschakelen in crisistijden” ontdek je als lokaal bestuur meer over werven en inzetten van spontaan opkomende vrijwilligers. Crisissen zorgen vaak voor een golf van bereidwilligheid om te helpen, maar het is niet altijd eenvoudig om iedereen een geschikte rol en plaats te geven.

Hoe kan je die vrijwillige energie optimaal benutten? Wat doe je best van tevoren om voorbereid te zijn? Welke taken kan je aanbieden aan vrijwilligers en welke niet? Hoe zorg je voor een perfecte match die meteen goed zit? Hoe kan het platform www.kanikhelpen.be je hierbij helpen?

Het gratis webinar beantwoordt al deze vragen én geeft je de juiste handvaten mee om met spontane vrijwilligers tijdens crisismomenten aan de slag te gaan.

Klik hieronder op het moment van je keuze om in te schrijven! 

Dinsdag 22 oktober
van 10 tot 12 uur
Maandag 4 november
van 10 tot 12 uur
Print Friendly, PDF & Email

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief