Open aanbod VSVw

Aankomende vormingen

Studiedag – Vrijwilligerswerk is een ontdekkingsreis

We verwelkomen je graag op de Studiedag “Vrijwilligerswerk is een ontdekkingsreis” van Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk, in samenwerking met Stad Leuven! 

Vrijwilligerswerk is een ontdekkingsreis, en dat op vele vlakken. Birgit Loos geeft tips over hoe je drempels kan overwinnen die vaak gepaard gaan met die ontdekkingsreis. Luk Dewulf deelt een methode om samen met je vrijwilligers rollen in je organisatie te bepalen, en Joris De Bleser heeft het over de competenties van jonge vrijwilligers. Daarnaast krijg je ook concrete inzichten uit de praktijk van Bib Leuven, Elegast vzw, en Broederlijk Delen.

Praktische info:

  • Wanneer: donderdag 29 februari
  • Waar: Bibliotheek Tweebronnen Leuven (Rijschoolstraat 4, 3000 Leuven)

Opgelet: de inschrijvingen zijn afgerond!

Tweedaagse – Lokale besturen Vlaanderen en Nederland

Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk en Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk organiseren een tweedaagse voor medewerkers van lokale besturen. Tijdens deze inspirerende dagen word je ondergedompeld in actuele vraagstukken over de ondersteuning van het lokale vrijwilligerswerk, en worden ervaringen, kennis en tips met elkaar gedeeld.

Praktische info:

  • Wanneer: donderdag 18 april en vrijdag 19 april
  • Waar: Eigentijdserf (Spreeuwelsedijk 9, 5091 KS Westelbeers)

Opgelet: inschrijven kan tot  15 maart 2024 of zolang de voorraad strekt. Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar. 

Print Friendly, PDF & Email

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief