Contact

Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk vzw
Amerikalei 164 B1
2000 Antwerpen
32 (0)3 218 59 01

Onze telefonische helpdesk is bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag. 

Ondernemingsnummer: 417 430 095
Bank: IBAN BE 72 4118 0579 0116

 

Medewerkers

Eva Hambach

Eva Hambach, directeur
eva.hambach@vsvw.be

Jan Verdée, ondersteuning vorming & lokale besturen
jan.verdee@vsvw.be 

Maggi Janssens, medewerker verzekeringen
maggi@vsvw.be

Lies Pelsmakers, medewerker beleid & communicatie
lies@vsvw.be

 

 

Wegwijzer

Trein, tram, bus
Kom je met de trein, rij je best tot het Centraal Station. Neem tram 8 of 10 aan premetro Astrid (ingang aan het Radisson Blue Hotel). Je stapt met tram 8 af aan de Montignystraat, de halte bij de verkeerslichten, 500 m vóór het nieuwe gerechtsgebouw. Met tram 10 neem je halte bestorming en stap je nog 350 meter. Bekijk hier het tramplan.

Je kan ook sporen tot Berchem Station. Daar neem je bus 30, richting Antwerpen-Zuid. De bus stopt na ongeveer 15 minuten in de Montignystraat. Wandel verder richting Amerikalei. Ons kantoor bevindt zich boven het PNB Paribas Fortiskantoor. De deur is gelegen naast de ingang van de betaalautomaten.

Fiets
Fietsers kunnen hun fiets stallen aan de voordeur of gebruik maken van de velo-stalling 080 – Montigny, vlak voor de deur.

Auto
Van juni 2017 tot eind 2018 worden de Leien geknipt. Vermijd de wagen of kijk voor de beste route op www.slimnaarantwerpen.be. Voor wie met de auto komt, breng voldoende kleingeld of je GSM mee! Het is overal betalend parkeren in de buurt en er wordt gecontroleerd! Het kan ook even duren voor je een plaatsje vindt.

© Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk vzw - Disclaimer - Privacyverklaring & Cookie-policy - Contact