WIN WIN WIN – Bezoek van de ijskar 🍦

Het is zover! Onze ijskar houdt opnieuw halt bij de organisaties met de beste vrijwilligersvacatures op vrijwilligerswerk.be.

Op zoek naar een originele manier om je vrijwilliger(s) in de spotlight te zetten én een lekkere verrassing te bezorgen? Doe mee aan onze wedstrijd, en wie weet brengt de ijskar een bezoek aan jouw organisatie om al je vrijwilligers te trakteren!

Hoe kan je winnen?

1. Publiceer een vrijwilligersvacature: plaats een vrijwilligersvacature op onze vacaturedatabank: vrijwilligerswerk.be.

2. Zet een vrijwilliger in de kijker bij je vacature: toon de vrijwillige helden van je organisatie!

Voeg een mooie portretfoto van een vrijwilliger toe bij je vacature, en laat die vrijwilliger antwoorden op drie korte vraagjes: waarom koos de vrijwilliger voor je organisatie, wat doet de vrijwilliger precies en wat is de mooiste herinnering van de vrijwilliger.

Wanneer je een vacature aanmaakt of bewerkt in Assist, zie je de rubriek “Vrijwilliger in de kijker”. Hier kan je de foto uploaden en de antwoordvelden invullen. Vergeet niet om eerst toestemming te vragen aan de vrijwilliger!

De foto en antwoorden van je vrijwilliger verschijnen bij je vacature op vrijwilligerswerk.be.

De mooiste foto’s en verhalen maken kans op een plekje op de voorpagina van de website, en de winnende organisaties mogen een bezoekje van de ijskar verwachten! 

 

Waarom moet je zeker deelnemen?

Je kan je vrijwillige helden in de spotlight zetten en belonen met welverdiende ijsjes! Daarnaast geven we je organisatie een boost op de vacaturewebsite en vergroten we je zichtbaarheid zodat je nieuwe vrijwilligers kan aantrekken. Win-win!

 

Overtuigd?

Publiceer dan een vacature met foto en verhaal van je vrijwilliger vóór maandag 26 augustus 2024 (je kan altijd een vrijwilliger in de kijker zetten, maar om deel te nemen aan de wedstrijd moet je dit doen voor 26 augustus)! 

Onze ijsscheppers beoordelen alle vacatures en brengen de winnende organisaties persoonlijk op de hoogte!

Heb je vragen? Voor meer informatie over de wedstrijd of hulp bij het plaatsen van je vacature kan je mailen naar info@vsvw.be.

 

TIP: bekijk de checklist voor je vrijwilligersfoto hieronder!

Checklist voor je vrijwilligersfoto

Print Friendly, PDF & Email

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief