Toon automatisch nieuwe vacatures voor vrijwilligers

Heb jij ook veel openstaande vacatures voor vrijwilligers in je gemeente of organisatie? En wil je vrijwilligerswerk graag promoten? Wij ontwikkelden 2 applicaties om meer vrijwilligers te werven én ze nadien goed te begeleiden. Zo zet je op je eigen website vrijwilligerswerk in de kijker of bouw je een volledig lokaal platform voor vrijwilligers uit.

1. De vacaturewidget

Publiceer je graag zonder moeite de nieuwste vrijwilligersvacatures in je gemeente, sector of organisatie? Met de vacaturewidget toont de website van je stad, provincie of organisatie altijd de nieuwste vacatures van de vacaturewebsite vrijwilligerswerk.be volgens je criteria. Daarbij kan je de zoekfilters ook tonen, verbergen of instellen in een kleur naar keuze.

2. De tekstwidget

En voor advies over vrijwilligerswerk ontwikkelden we de tekstwidget. Zo publiceer je in een handomdraai alle informatie over de Vrijwilligerswet, de Gratis Vrijwilligersverzekering, tips over hoe je omgaat met vrijwilligers en meer. 

3. Bouw een digitaal platform voor vrijwilligers uit

Hoe ga je aan de slag om een website volledig toe te wijden aan vrijwilligerswerk in je gemeente, sector of organisatie? Geen zorgen, met de widgets is dat eenvoudig. En je vindt alle stappen terug in deze handige tutorials. Van je eigen domeinnaam ‘stadxvrijwilligt.be’ claimen tot widgets installeren en tips om je inhoud up-to-date te houden. 

 

Bekijk alvast deze demovideo:

 

Start nu je aanvraag

Bespaar tijd en benut het potentieel van vrijwilligerswerk maximaal: vraag nu eenvoudig en snel de vacature- en/of tekstwidget aan voor jouw website via onderstaand formulier. De widgets zijn al beschikbaar vanaf € 150 per jaar.