Toon automatisch nieuwe vacatures voor vrijwilligers

Heb jij ook veel openstaande vacatures voor vrijwilligers in je gemeente of organisatie? En wil je vrijwilligerswerk graag promoten? Wij ontwikkelden 2 applicaties om meer vrijwilligers te werven én ze nadien goed te begeleiden. Zo zet je op je eigen website vrijwilligerswerk in de kijker of bouw je een volledig lokaal platform voor vrijwilligers uit.

1. De vacaturewidget

Publiceer je graag zonder moeite de nieuwste vrijwilligersvacatures in je gemeente, sector of organisatie? Met de vacaturewidget toont de website van je stad, provincie of organisatie altijd de nieuwste vacatures van de vacaturewebsite vrijwilligerswerk.be volgens je criteria. Daarbij kan je de zoekfilters ook tonen, verbergen of instellen in een kleur naar keuze.

2. De tekstwidget

En voor advies over vrijwilligerswerk ontwikkelden we de tekstwidget. Zo publiceer je in een handomdraai alle informatie over de Vrijwilligerswet, de Gratis Vrijwilligersverzekering, tips over hoe je omgaat met vrijwilligers en meer. Deze widget is volledig gratis!

3. Bouw een digitaal platform voor vrijwilligers uit

Hoe ga je aan de slag om een website volledig toe te wijden aan vrijwilligerswerk in je gemeente, sector of organisatie? Geen zorgen, met de widgets is dat eenvoudig. Alle info vind je terug in deze infopakketten:


Bekijk alvast deze instructievideo!

Start nu je aanvraag

Bespaar tijd en benut het potentieel van vrijwilligerswerk maximaal: vraag nu eenvoudig en snel de vacature- en/of tekstwidget aan voor jouw website via onderstaand formulier. De tekswidget is volledig gratis en de vacaturewidget is al beschikbaar vanaf € 150 per jaar (incl. btw) voor organisaties (10% korting voor leden) en € 250 per jaar (incl. btw) voor lokale besturen (10% korting voor leden). 

Print Friendly, PDF & Email

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief