Week van de Vrijwilliger: 27 februari - 6 maart 2022

A4 (1) online


Bedank jouw vrijwilligers

Het thema van de Week van de Vrijwilliger 2022 is omgaan met verandering. Want vrijwilligers ontpoppen zich tot krachtige steunpilaren in de crisis en tijdens innovaties in alle sectoren. Verras je vrijwilligers met een schriftje.
(Wenskaarten uitverkocht!)

Al 36 jaar Week van de Vrijwilliger

In 1986 vierden we voor de eerste keer Week van de Vrijwilliger. Al heel wat campagnes passeerden intussen de revue. Het doel? Vrijwilligerswerk promoten en vrijwilligers in de bloemetjes zetten natuurlijk. 

Noteer alvast de Week van de Vrijwilliger in je agenda voor de volgende jaren:

  • in 2023 van 25/02 tot en met 5/03
  • in 2024 van 3/03 tot en met 10/03
  • in 2025 van 1/03 tot en met 9/03

 

Studiedagen: Omgaan met verandering

Ontdek boeiende webinars en workshops

  • donderdag 24 februari 2021 (9.30 u. – 12.30 u.):
    Innovatieve experts doen uit de doeken hoe je verandering stimuleert met waarderende en faciliterende overlegtechnieken.
  • dinsdag 1 maart tot donderdag 10 maart: 
     Oefen in 6 workshops hoe jij en je vrijwilligers omgaan met veranderingen en maak kennis met nieuwe trends en technieken in het vrijwilligerswerk.

Deel campagnebeelden. Toon jezelf als vrijwilliger.

Uit je dankbaarheid tijdens Week van de Vrijwilliger 2022 met een social media post of affiche. Of post een foto van jezelf als vrijwilliger met de hashtag #weekvandevrijwilliger2022. Zo moedig je anderen aan om ook vrijwilliger te worden.

Download hieronder de campagnebeelden:

Waardeer je vrijwilligers

Met een teamuitje, dankwoord of speech druk je je appreciatie op een persoonlijke en warme manier uit.  Directeur Eva Hambach van Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk vzw schreef ook dit jaar een dankwoord neer. Want vrijwilligers ontpopten zich het afgelopen jaar tot ware steunpilaren, crisisvrijwilligers en innovators.

Download hieronder het lentefrisse dankwoord:

Stuur een e-card

Bedankt voor alles - Week van de Vrijwilliger 2022 E-card
Ecard Image
Loading Image...

mobiel1 (2)

Loading...

Hey organisaties

Bedank je vrijwilligers met een gepersonaliseerde boodschap. Want na een jaar vol uitdagingen en veranderingen verdienen ze tonnen waardering. Vul alle gegevens hiernaast in en verzend een hartverwarmende virtuele attentie.

Liefs,

Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk

Print Friendly, PDF & Email

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief